Laptop Kopen Tips

Laptop Accessoires

Een laptop alleen is niet genoeg, met de juiste accessoires kan je al heel wat meer doen.

Een laptoptas

Wie regelmatig zijn laptop meeneemt kan goed gebruik maken van een laptoptas. Niet alleen is dit zeer gemakkelijk om te dragen maar ook je randapparatuur neem je gemakkelijk mee in je tas. Voor een zakenman kan je al snel kiezen voor een schoudertas terwijl een student vaker kiest voor een rugzak.

Muis en Toetsenbord

Voor wie de laptop gebruikt als desktop vervanger is een muis en toetsenbord op de bureau zeer handig. Soms zijn de toetsen op de laptop wat te klein en te dicht bij elkaar en is het werken met het touchpad niet altijd even gemakkelijk. Een extra muis en toetsenbord maakt intensief werken met een laptop eenvoudiger. Wij zijn wel fan van de producten van Logitech.

Een extra monitor

Een extra monitor is ook handig om intensief te werken met de laptop als desktop vervanger. Op een groot scherm kan je meer kwijt en is het aangenamer om naar te kijken. Sommige gebruiken ook 2 externe schermen om optimaal gebruik te maken van hun laptop.

Kleurenprinter

Een kleurenprinter hoort thuis in elke computeromgeving. Je kan verbinden met jouw printer via een draadloze verbinding zoals wifi of bluetooth maar ook rechtstreeks via een usb-kabel.

Externe harde schijf

Een externe harde schijf is handig voor iedereen die zijn niet genoeg ruimte heeft op de harde schijf van zijn laptop. Deze kan ook dienen voor wie een back-up wil maken van de bestanden op zijn laptop.